Itzinya Nederland

De Startup Academy is een training voor de migrant-ondernemer. In deze training van 10 weken versterk je jezelf als ondernemer. Je ontwikkelt en test je je bedrijfsidee en leert hoe je in Nederland een bedrijf start. Je wordt getraind in een kleine groep door theorie, praktijkoefeningen, brainstorms en gesprekken.

Bij Itzinya willen we jouw ondernemerstalent versterken en je trainen zodat je echt datgene kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Het lesprogramma van de Startup Academy begint bij jou als ondernemer en eindigt bij een goed doordacht financieel plan voor jouw onderneming. In de Startup Academy leer jij een stevige basis te leggen voor het opstarten van je eigen bedrijf in Nederland. Niet alleen door de lessen in het programma, maar zeker ook door je bedrijfsidee echt te gaan testen en door de input van andere deelnemers en de facilitators.

De trainingen worden gegeven door facilitators: experts op het gebied van ondernemen. Je maakt deel uit van een hele diverse groep nieuwe ondernemers met verschillende talen en culturen. De trainingen zelf worden gegeven in het Nederlands, maar er zal genoeg herkenning en steun zijn voor jouw eigen taal. Daarnaast is er een persoonlijke coach die jou het hele ondernemerstraject zal coachen en ondersteunen.

We verwachten van jou dat je ondernemend en gemotiveerd bent. Dit laat je zien door actief deel te nemen aan alle sessies en aan de slag te gaan met de hulpmiddelen die je aangereikt krijgt in de startup Academy. Daarnaast ga je met je coach aan de slag om te reflecteren en jezelf verder te ontwikkelen om een succesvolle ondernemer te zijn!

Direct aanmelden

Ben jij enthousiast over de startup Academy? Op dit moment bieden wij de training aan in Amersfoort en Rotterdam. Het hele jaar door kun je aanhaken bij een editie, dus kijk naar de mogelijkheden op de website.