Itzinya Nederland

Het doel van deze training is om bewijs te vinden dat je bedrijfsidee tot leven kan komen in Nederland. Je begint aan het programma met een idee en je gaat weer weg met het bewijs dat je idee een levensvatbaar idee is.

Over deze training voor migrantondernemers

Je hebt natuurlijk een geweldig idee voor je bedrijf. Of misschien wel meerdere ideeën. Maar welke moet je kiezen? In Startup helpen we je om structuur aan te brengen in je bedrijfsidee. En je te helpen bewijs te vinden dat je idee een goede basis is voor je toekomstige bedrijf. Het is geen theoretische training waar je zit en luistert. Nee, je krijgt allerlei praktische voorbeelden en oefeningen die je meteen gebruikt met je eigen bedrijfsidee. Zo werk je aan je bedrijf terwijl je de training doet.

De training krijg je van facilitators: experts in ondernemerschap. Je bent onderdeel van een diverse groep toekomstige ondernemers met verschillende culturele achtergronden. Daarnaast krijg je ook een life coach die met je oploopt op je reis als ondernemer.

Locaties

Ben je enthousiast over Startup? Deze training wordt in meerdere steden in Nederland aangeboden. Vind de dichtstbijzijnde Itzinya en ga van start!