Itzinya Nederland

Net als je als startende ondernemer gewend begint te raken aan je rol in je bedrijf, dan is het tijd om een spannende groeistap te gaan maken. Want de markt beweegt zich, nieuwe producten en diensten zijn door anderen geïntroduceerd nadat jij bent gestart en het gedrag van je klanten is in beweging. Je kan niet stil staan want je wil voorop blijven lopen. Itzinya Grow is hét programma wat hierop inspeelt.

Soms gaat het om kleine veranderingen in de waarde die je toevoegt voor je klanten, door je te specialiseren of misschien door naar een andere plek te verhuizen. Soms gaat het vooral om opschalen, door zelf te groeien of door overnames te doen. Het lastigste is misschien wel om als ondernemer tijd te maken om planmatig en strategisch met de toekomst van je bedrijf bezig te zijn.

Itzinya helpt bedrijven en ondernemers controle te krijgen en houden op veranderingen, prioriteiten te stellen en keuzes te maken. En dat allemaal in een super simpel proces. Dat is de belofte van StartUp Accelerator Itzinya Grow.

Aandachtsgebieden

  • Ontwikkel je als ondernemer. Als jij groeit, groeit je onderneming met je mee.
  • Ontdek nieuwe gebieden waarin je bedrijf zich zou moeten of kunnen ontwikkelen.
  • Versterk je organisatie. Jouw bedrijf zou niet meer van jou als oprichter afhankelijk moeten zijn.
  • Bouw langdurige relaties met je klanten.
  • Verbeter je winstgevendheid, zodat je meer ruimte hebt om te investeren en te groeien.

Meld je aan voor Itzinya Grow

Ons doel is om Itzinya Grow toegankelijk te maken voor iedereen met een goed en gevalideerd bedrijfsidee. Wat we je bieden en van je vragen is maatwerk en dus afhankelijk van jouw situatie. Neem contact met ons op om vrijblijvend te bespreken wat je zoekt en wat het beste zou werken in jouw situatie. We willen je helpen om te groeien.